17 september 2012 6.12 Telefoonservice

WINTER IN AANTOCHT! TELEFONEREN MET JE HANDSCHOEN

Telefoneren met je handschoen. In de winter blijft de bediening van een telefoon met een aanraakscherm een hele opgave, omdat je in veel gevallen je handschoenen moet uittrekken. Niet zo met deze handschoen van hi-Call. Die heeft een microfoon en een speaker ingebouwd en laat je bellen via Bluetooth.

Bellen met de hi-Call handschoenen ziet er misschien wat vreemd uit, en doet denken aan telefoneren met een ingebeelde telefoonhoorn. De handschoen ziet er uit als een gewone handschoen, maar zit tjokvol technologie. In de duim werd een speakertje ingenaaid, in de pink zit een microfoon.

Telefoneren met je handschoen

Via Bluetooth koppel je de handschoen aan je telefoon, zodat die knus in je zak kan blijven zitten en je een oproep kan aannemen met je handschoen. De stand-bytijd bedraagt volgens de makers 10 dagen, en je kan 20 uur bellen op één batterijlading. Je moet de handschoenen dus geregeld in het stopcontact steken. Dat kan met een microUSB-aansluiting.

De hi-Call handschoen is te koop in de webshop van Juice-n-Joy.com

Tagged: , , , , ,

6.12 Telefoonservice
6.12 Telefoonservice 6.12 Telefoonservice is in 2003 opgericht door Roland Vegt en heeft zijn hoofdvestiging in Amsterdam. In ons team werken 20 enthousiaste collega’s. Wij verzorgen en waarborgen de telefonische bereikbaarheid van tal van bedrijven, organisaties en instellingen met een geheel eigen visie op telefonische communicatie voor de zakelijke markt. Wij zijn met trots al 11 jaar een volwaardig verlengstuk van veel organisaties.

CONTACT