15 april 2013 6.12 Telefoonservice

VOICE MAIL HEEFT AFGEDAAN

Het fenomeen ‘voicemail’ sterft langzaam uit. Steeds minder mensen hebben zin in de eindeloze telefoonmenu’s en het afluisteren van lange berichten.

Dat zeggen experts in het AD. Uit Amerikaans onderzoek bleek vorig jaar een daling van 14 procent van het aantal afgeluisterde voicemails. Drukke kleine ondernemers zien het helemaal niet meer zitten: een derde van hen luistert het antwoordapparaat helemaal niet meer af. ,,Je hoort steeds vaker ‘stuur maar een sms, want berichten luister ik toch niet af”, signaleert telecomondernemer Ben Woldring.

Voicemail technologie is uit de vorige eeuw

Volgens telecomexpert Arnoud Wokke van weblog Tweakers is voicemail technologie uit de vorige eeuw: ,,Er wordt ook steeds minder gebeld. Dus is de kans dat je iemands voicemail krijgt ook steeds kleiner”. De nieuwe generatie geeft de voorkeur aan contact via Facebook, e-mail of Whatsapp. Volgens Woldring zullen er echter altijd mensen blijven die liever iets inspreken.

Telecombedrijven bevestigen een daling van het aantal voicemails, maar willen geen exacte cijfers geven.

Bron: Telegraaf

Tagged: , , ,

6.12 Telefoonservice
6.12 Telefoonservice 6.12 Telefoonservice is in 2003 opgericht door Roland Vegt en heeft zijn hoofdvestiging in Amsterdam. In ons team werken 20 enthousiaste collega’s. Wij verzorgen en waarborgen de telefonische bereikbaarheid van tal van bedrijven, organisaties en instellingen met een geheel eigen visie op telefonische communicatie voor de zakelijke markt. Wij zijn met trots al 11 jaar een volwaardig verlengstuk van veel organisaties.

CONTACT