Onze partner Receptioniste.nl kan ook het volledige beheer van uw receptie van u overnemen.

Over Receptioniste.nl

Zij zijn gespecialiseerd in het leveren van flexibel inzetbare receptionistes op uitzendbasis. Binnen 24 uur in heel Nederland. Voor één dag, één week of voor een paar maanden. Parttime of fulltime. U zit niet vast aan een contract en u betaalt alléén de gewerkte uren tegen een scherp uurtarief.

Oproep receptioniste

Is uw receptioniste plotseling ziek of op vakantie? Zij leveren binnen 24 uur een ervaren oproep receptioniste op uitzendbasis. Ons vaste team van ambulante receptionistes heeft veel ervaring met receptietaken en is snel ingewerkt binnen uw organisatie.

Uw receptie uitbesteden

Receptioniste.nl kan ook het volledige beheer van uw receptie van u overnemen. Zij zorgen voor een optimale bezetting met onze ervaren receptionistes. Zij regelen vervanging bij ziekte en verlof en verzorgen trainingen, coachings- en functioneringsgesprekken. U loopt geen werkgeversrisico’s en betaalt alleen de gewerkte uren tegen een scherp all-in tarief.

Receptioniste trainingen

Het trainingsprogramma haalt het beste uit uw receptioniste naar boven! Zij verzorgen kleinschalige en praktische maatwerk trainingen die zijn afgestemd op uw bedrijf. Na de training kan uw receptioniste de nieuwe vaardigheden direct toepassen op uw werkvloer!

ReceptionisteWilt u meer informatie van onze partner? Vul dan onderstaande gegevens in:

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

 

CONTACT