23 augustus 2013 6.12 Telefoonservice

NEDERLANDERS MEEST AFHANKELIJK VAN MOBIELE TELEFOON

Volgens Twoo.com zijn Nederlanders het sterkst gehecht aan hun mobiele telefoon. Onderzoek toont aan dat maar liefst 34% van de Nederlanders aangeeft niet zonder mobiele telefoon te kunnen. Dit is de hoogste score van alle onderzochte landen en beduidend meer dan in landen als:

  • Duitsland 13%
  • Spanje 19%
  • Frankrijk 20%
  • VS 22%

Slechts drie procent van de Nederlanders zegt zich een leven zonder mobiele telefoon voor te kunnen stellen. Zelfs voor een verblijf op een onbewoond eiland zou een derde van de Nederlanders zijn of haar telefoon en laptop meenemen, eerder dan bijvoorbeeld persoonlijke foto’s en brieven 20% of een voetbal of pen 6%.

Tagged: , , ,

6.12 Telefoonservice
6.12 Telefoonservice 6.12 Telefoonservice is in 2003 opgericht door Roland Vegt en heeft zijn hoofdvestiging in Amsterdam. In ons team werken 20 enthousiaste collega’s. Wij verzorgen en waarborgen de telefonische bereikbaarheid van tal van bedrijven, organisaties en instellingen met een geheel eigen visie op telefonische communicatie voor de zakelijke markt. Wij zijn met trots al 11 jaar een volwaardig verlengstuk van veel organisaties.

CONTACT