Hoe kan ik onze telefoon doorschakelen naar 6.12 Telefoonservice

Met het het doorschakelnumer schakelt u eenvoudig door naar 6.12 Telefoonservice. Wilt u direct doorschakelen, volg dan onderstaande instructie:

  • Toets *21*
  • Toets nu het doorschakelnummer van 6.12 Telefoonservice in
  • Sluit af met een #
  • Wacht op de onderbroken kiestoon en leg de hoorn neer. Al uw inkomende telefoongesprekken worden nu doorgeschakeld naar 6.12 Telefoonservice
  • Controleer of uw toestel naar het juiste telefoonnummer is doorgeschakeld. Bel hiervoor met uw eigen telefoon uw eigen telefoonnummer. Als het goed is krijgt u nu één van onze telefonistes aan de lijn. Zo kunt u direct horen of uw instructies naar wens worden uitgevoerd

Kunt u niet met *21 doorschakelen of heeft u telefooncentrale?

Het doorschakelen van een telefooncentrale levert doorgaans geen problemen op. Wij hebben van de meeste telefooncentrales en telefoons een lijst gemaakt met daarbij de handleidingen. Deze kunt u vinden bij documentatie. Mocht u telefooncentrale of telefoon er niet bij staan. Neem dan telefonisch contact met ons op, wij zoeken het graag voor u uit.

Wat krijgen onze bellers “klanten” te horen buiten de openingstijden?

Buiten de openingstijden van 6.12 Telefoonservice horen uw bellers “klanten” een standaard bericht: “Op dit moment zijn wij gesloten, laat uw telefoonnummer achter en uw wordt zo snel mogelijk, teruggebeld”. De volgende dag krijgt u van 6.12 Telefoonservice een bericht dat er een telefoontje voor u was.

CONTACT